gea

De holding van de GEA Group is beursgenoteerd en gevestigd in Düsseldorf in Duitsland. De groep bestaat uit 250 bedrijven, verspreid over 50 landen wereldwijd. Op dit moment telt de GEA Group 18.500 werknemers en genereerd het bedrijf een jaaromzet van 4,8 miljard euro.

Onze strategie is gebaseerd op ons centrale doel om de voorkeurspartner te zijn voor klanten over de hele wereld. We streven ernaar om ‘s werelds toonaangevende technologiegroep te zijn en innovatieve en duurzame oplossingen te bieden voor geavanceerde procesindustrieën. Met onze state-of-the-art technologieën en uitgebreide applicatie-expertise willen we de voorkeurspartner zijn in de industrieën die we bedienen: Chemie, dranken, farmaceutische industrie, scheepvaart, melkveehouderij, persoonlijke verzorging, sport & vrije tijd, logistiek, utiliteitsbouw, voedingsmiddelen en zuivel.

Over de GEA Group

GEA is een van de grootste leveranciers van technologie voor de voedselverwerking en een breed scala van andere industrieën. De globale groep is gespecialiseerd in de productie van machines, installaties, alsook procestechnologie en componenten.

GEA voorziet in duurzame oplossingen voor geavanceerde productieprocessen op uiteenlopende consumentenmarkten, en biedt een allesomvattende serviceportfolio.

wonderkind

Wonderkind

RS Components

RS Components

Bebeka

Coöperatie Bebeka

zuidberg locatie

Zuidberg

Nijburg Industry Group
LouwersHanique
Menu