Over Coöperatie Bebeka

De Coöperatieve Aan- en Verkoopvereniging voor de Scheepvaart Bebeka U.A. is opgericht in 1961 door een aantal Noord-Nederlandse reders. Het belangrijkste doel is het realiseren van voordeel door gezamenlijke inkoop. In eerste instantie ging het daarbij om de inkoop van brandstoffen op contractbasis.

In de loop der jaren is ons productassortiment uitgebreid met meerdere producten en diensten. Ook volgde een geleidelijke maar gestage groei van zowel het aantal leden als ook het ingekochte volume van brandstoffen en smeermiddelen. Tijdens de oliecrisis in de jaren 70 was Bebeka één van de weinige spelers die dankzij haar contracten wél kon leveren aan haar leden.

Inmiddels is Bebeka, na 50 jaar, uitgegroeid tot een wereldwijd opererende organisatie met meer dan 450 leden. Wij kopen in voor meer dan 1.500 schepen in verschillende branches van de scheepvaart. Bebeka is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van brandstofprijzen, de energiemarkt en wetgeving. Voor onze leden vervullen wij dan ook een belangrijke adviesfunctie.

De samenwerking met BridgeMoore

Om goed aangesloten te blijven op de markt, haar leden, leveranciers en haar medewerkers investeert Coöperatie Bebeka voortdurend in de ontwikkeling van haar medewerkers en de organisatie.

Concreet komt het erop neer dat BridgeMoore Bebeka voorziet in een op maat samengestelde trainingsacademy waarin alle medewerkers voortdurend worden uitgedaagd om grenzen te verleggen en bezig te zijn met hun persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast ondersteunt zij Bebeka met concrete adviezen op allerlei aspecten van de onderneming (denk aan bijvoorbeeld de inrichting van de organisatie), de werving en selectie van alle nieuwe medewerkers en tot slot de coaching van directie en management.

Dit alles resulteert erin dat iedereen met veel plezier aan het werk is en het volledige potentieel van alle medewerkers en de organisatie benut wordt.

0%
Positieve feedback

Andere projecten

Nijburg

Nijburg Industry Group

louwershanique

LouwersHanique

zuidberg locatie

Zuidberg

Kiremko

Kiremko Food Processing Equipment

RS Components
Zuidberg
Menu