WERVING & SELECTIE

FOXWISE – ATTRACTS & INSPIRES TALENTS

Bedrijven staan vanwege de in een steeds hoger tempo wisselende maatschappelijke- en technologische ontwikkelingen onder druk om ingrijpende verandertrajecten te implementeren in hun organisatie. Hierdoor ontstaat een sterke vraag naar een instroom van nieuwe talentvolle medewerkers.
In de praktijk blijkt steeds weer dat bovengemiddelde kandidaten enkel nog reageren op onderscheidende, op lijf en lifestyle geschreven wervingscampagnes.
Onze FoxWise aanpak is hierop volledig ingericht en afgestemd: met onze eigen database en de nieuwste web technologieën vinden wij, via de juiste kanalen, de juiste kandidaten. Kandidaten die perféct matchen met het, samen met u, opgestelde 360⁰-functieprofiel. Vervolgens bieden we hen op exáct het juiste moment relevante informatie. Hiermee triggeren we zelfs latente behoeftes bij kandidaten die (nog) niet zoekende zijn, maar onbewust open staan voor een volgende stap in hun carrière.
Het sollicitatieproces is zo makkelijk mogelijk gemaakt, zodat wij de juiste kandidaten bereiken en motiveren om contact met ons op te nemen. Op basis van enkele persoonlijke gesprekken selecteren we de topkandidaten.
Een afsluitend assessment garandeert dat u énkel kandidaten te zien krijgt, die optimaal bij de functie, uw bedrijf, uw medewerkers én uw klanten passen. Met ons Applicant Tracking System kunt u de voortgang gedurende het gehele FoxWise proces volgen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

ONZE WERKWIJZE

Menu