Een kennismaking met BridgeMoore

Altijd professioneel

OVER ONS

BridgeMoore® Business School (anno 1999) is een kennisinstituut dat met een onderscheidende aanpak zorgt voor het verhogen van het verkoopresultaat van bedrijven. Haar ervaren trainers/supervisors en business consultants  maken gebruik van ImpaQt®: een onderscheidende methodiek, waarmee zij in staat zijn om door middel van een professionele, praktijkgerichte totaalaanpak de verkoopresultaten (bij bedrijven waar het verkoopresultaat in belangrijke mate afhankelijk is van haar commerciële inspanningen) te optimaliseren.

De ImpaQt® totaalaanpak richt zich met scherpe analyses (van strategisch tot operationeel niveau) op het (her)inrichten van (sales)organisaties en/of op het trainen of superviseren van hun medewerkers en hun management. In de trainingen wordt het gedrag en de vaardigheden van de medewerkers exact afgestemd op hun workflow, zodat zij effectiever en efficiënter gaan werken, waardoor het rendement bij onze opdrachtgevers maximaal wordt verhoogd

Ons team bestaat uit ervaren praktijkmensen in de rol van Sales Improvement Specialist of Sales Trainer/Supervisor. Dit professionele team levert bij haar talrijke opdrachtgevers keer op keer grensverleggende resultaten.

ONZE MISSIE

Onze missie is vooruitkijken, in beweging blijven en onszelf voortdurend vernieuwen. Dit alles vanuit een oprechte passie om onze klanten te inspireren en uit te dagen hun grenzen te verleggen. Met een frisse aanpak geven wij uw organisatie een boost!

HIER ZIJN WIJ TROTS OP!

0+
Jaar ervaring
0
Klanten blij gemaakt
0
Deelnemers in onze trainingen
0+
Score deelnemers op praktijkgerichtheid

Harry Vasse – Algemeen Directeur Coöperatie Bebeka

BridgeMoore is voor ons al meer dan 15 jaar dé partner wanneer het gaat om het aantrekken en inspireren van onze talenten …

Ervaring en expertise

De trainers die BridgeMoore bij ons inzet hebben allen meer dan 10 jaar sales- en management ervaring met veel affiniteit voor de scheepvaart. Hierdoor komen ze altijd snel tot de kern.

Praktische benadering

Jaarlijks worden er intakegesprekken gevoerd met alle medewerkers en leidinggevenden. Op basis van alle behoeftes wordt er een programma samengesteld waarop de medewerkers zich kunnen inschrijven.

Daadkrachtige aanpak

Zowel ons management als de afdelingen sales, purchasing en finance worden effectief getraind op hun vaardigheden en competenties. Dit zorgt voor een aanpak die uiterst daadkrachtig is.

Altijd gericht op rendement

Door hun aanpak die altijd op maat is, hebben wij nooit het gevoel dat we trainen om het trainen. Alles wat ze doen is altijd gericht op persoonlijke ontwikkeling en rendement.

SUCCESVOLLE KLANTEN

wonderkind

Wonderkind

RS Components

RS Components

Bebeka

Coöperatie Bebeka

zuidberg locatie

Zuidberg

al-ko

Al-Ko

Kiremko

Kiremko Food Processing Equipment

RECENTE ARTIKELEN

Menu