MANAGEMENT TRAININGEN

Onze missie is vooruitkijken, in beweging blijven en onszelf voortdurend vernieuwen. Dit alles vanuit een oprechte passie om onze klanten te inspireren en uit te dagen hun grenzen te verleggen. Met een frisse aanpak geven wij uw organisatie een boost!

Onze trainingsmethodiek, in combinatie met in de praktijk bewezen managementtrainingen, leveren deelnemers op een boeiende en uitdagende wijze steeds weer nieuwe inzichten en praktische vaardigheden op. Leerpunten die direct toepasbaar zijn in hun dagelijkse praktijk en waarmee hun motivatie en zelfvertrouwen zal groeien.
Onze trainers helpen met herkenbare praktijkvoorbeelden om de ingebakken overtuigingen van deelnemers, die resulteren in niet-functionele gewoonten, los te laten. Zij leren hen hoe zij in de dagelijkse praktijk effectiever en efficiënter kunnen handelen.
Indien u op zoek bent naar het verhogen van uw potentieel of uw organisatie, dan vindt u hier de trainingen die u zoekt.

Zoekt u maatwerk?

Voor wat voor functieprofiel zoekt u een training?

Human profiling

The Human Profiling Training

In deze training leer je om snel en doeltreffend de (ware) intentie van jouw gesprekspartner te onthullen. Dit stelt je namelijk in staat om vanaf dat moment mensen beter te begrijpen en te helpen, maar vooral ook om regie te houden tijdens je gesprekken.

Een absolute aanrader voor mensen die regelmatig een (sollicitatie)interview afnemen, onderhandelen of op wat voor manier dan ook informatie verzamelen voor het nemen van besluiten, maken van keuzes of geven van adviezen.

Experience

The Human Profiling Experience

Deze zeer interactieve Experience biedt een unieke competentie waarmee je de lichaamstaal van de ander kunt lezen als een boek. Hierdoor ben je in staat om de juiste vraag op het juiste tijdstip te stellen en efficiënt achter de intenties van de ander te komen, waardoor je de ander nog beter begrijpt en kunt helpen.

Een absolute aanrader voor iedereen die binnen sales of HR actief is!

salesmanager

De Effectieve Salesmanager

Sales management onderscheidt zich op een aantal aspecten van algemeen toegepast management. Deze training speelt juist in op deze aspecten met een aantal praktische tools.

Hiermee zal de salesmanager in staat worden gesteld om op een effectieve wijze de motivatie en het rendement van het salesteam op het juiste niveau te brengen en te houden.

Leidinggeven

Middle Management – sturen op resultaten en inspanningen

Een complex en groot aantal factoren bepalen de werkzaamheden van de hedendaagse manager binnen commerciële bedrijven. Eén van de moeilijkste vragen om juist te beantwoorden: “Haal ik het juiste rendement uit mijn medewerkers”, is na deelname aan deze no-nonsense training concreet te beantwoorden.

Deze training is volledig afgestemd op managers die vanwege uitdagende doelstellingen, op een inspirerende wijze het maximale rendement uit hun team(s) wensen te behalen.

Situationele gesprekstechniek

Situationele Gesprekstechnieken voor Managers

Een inspirerende training voor leidinggevenden die het lastig vinden om resultaatgerichte, “moeilijke” gesprekken te voeren met hun medewerkers, zonder dat dit ten koste gaat van de goede verstandhouding of teveel tijd kost.

time management

Time Management – meer tijd voor het essentiële

Een intensief 2-daags programma voor het beter en efficiënter gebruik van de beschikbare tijd. Op gestructureerde wijze maken de deelnemers kennis met belangrijke inzichten en methoden om tijd te besparen.

Een aanrader voor iedereen die het gevoel heeft over te weinig tijd te beschikken om zijn doelstellingen te realiseren.

Ik maak graag een afspraak met een van jullie specialisten

Menu