Betere verkoopresultaten met de inzet van onze trainingen

Betere ratio's

ONZE TRAININGEN

Onze trainingsmethodiek, in combinatie met ruim 20 jaar praktijkervaring,  levert deelnemers op een boeiende en uitdagende wijze steeds weer nieuwe inzichten en praktische vaardigheden op.
Alleen gecertificeerde trainers die ervaring hebben met de bedrijfstak van de opdrachtgever, worden door BridgeMoore ingezet om trainingen uit te voeren. Zij zijn daardoor in staat om in de taal van de deelnemers met herkenbare praktijkvoorbeelden te komen over hoe het beter of effectiever kan. Zij kunnen deelnemers met de juiste argumenten over de streep trekken om hun ingebakken overtuigingen, die resulteren in niet-effectieve gewoonten, los te laten.
Onze trainers rusten niet voordat zij in de training de deelnemers een aantal leerpunten hebben aangereikt. Leerpunten die direct toepasbaar zijn in hun dagelijkse praktijk en een meetbaar rendement opleveren, waardoor hun motivatie zal groeien.
Indien u op zoek bent naar het verhogen van het potentieel van uzelf of uw medewerkers, dan vindt u hier de trainingen die u zoekt.

Naar wat voor soort trainingen bent u op zoek?

Ik maak graag een afspraak met een van jullie specialisten

HIER ZIJN WIJ TROTS OP!

0+
Jaar ervaring
0
Klanten blij gemaakt
0
Deelnemers in onze trainingen
0+
Score deelnemers op praktijkgerichtheid

Harry Vasse – Algemeen Directeur Coöperatie Bebeka

BridgeMoore is voor ons al meer dan 15 jaar dé partner wanneer het gaat om het aantrekken en inspireren van onze talenten …

Ervaring en expertise

De trainers die BridgeMoore bij ons inzet hebben allen meer dan 10 jaar sales- en management ervaring met veel affiniteit voor de scheepvaart. Hierdoor komen ze altijd snel tot de kern.

Praktische benadering

Jaarlijks worden er intakegesprekken gevoerd met alle medewerkers en leidinggevenden. Op basis van alle behoeftes wordt er een programma samengesteld waarop de medewerkers zich kunnen inschrijven.

Daadkrachtige aanpak

Zowel ons management als de afdelingen sales, purchasing en finance worden effectief getraind op hun vaardigheden en competenties. Dit zorgt voor een aanpak die uiterst daadkrachtig is.

Altijd gericht op rendement

Door hun aanpak die altijd op maat is, hebben wij nooit het gevoel dat we trainen om het trainen. Alles wat ze doen is altijd gericht op persoonlijke ontwikkeling en rendement.

Menu