Inspirerende programma’s


Programma's die uw commerciële rendement verhogen en gegarandeerd uw verwachtingen overtreffen!

Op maat samengesteld door een gespecialiseerde architect

Onze grensverleggende programma’s worden zodanig door een gespecialiseerde architect nauwkeurig op maat samengesteld, dat alle uit de diagnose gedestilleerde doelstellingen zullen worden gerealiseerd.

Unieke programma’s

Business+people+in+training+classAan onze programma’s liggen, naast wetenschappelijke studies, ook onze jarenlange ervaring ten grondslag inzake bedrijfskundige aspecten, commercieel gedrag, de attitude van leidinggevenden en hun medewerkers en de gewenste veranderingen daarin op basis van concrete doelstellingen. Aan de basis van onze werkwijze liggen enkele door BridgeMoore zelf ontwikkelde concepten, alsmede enkele beproefde gedragswetenschappelijke standaarden.

Met haar jarenlange ervaring heeft BridgeMoore samen met deskundigen, op basis van voortschrijdende inzichten, met grote zorg telkens weer een onderscheidende aanpak ontwikkeld.

Al onze experts vinden het belangrijk om gedurende iedere fase van het programma, met de klant in gesprek te blijven, waarbij de coördinerende taak is weggelegd bij onze regiomanager in zijn rol als procesbewaker.

Onze grenzen verleggende programma’s bestaan uit een of meerdere van onderstaande onderdelen:

1. Advisering

 2. Training en coaching

Aan de basis van onze werkwijze liggen enkele door BridgeMoore zelf ontwikkelde concepten, alsmede enkele beproefde gedragswetenschappelijke standaarden.
Op basis van onze jarenlange ervaring en de samenwerking met een aantal deskundigen op dit gebied, ontwikkelt BridgeMoore met behulp van voortschrijdende inzichten, telkens weer nieuwe trainingsconcepten. Concepten waarin deelnemers worden uitgedaagd en geïnspireerd om, met een duidelijk inzicht in hun denken en doen, het beste uit zichzelf te halen.

Begin 2015 heeft BridgeMoore haar nieuwste trainingsconcept FoxWise™ geïntroduceerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de jongste inzichten in de trainingsmarkt en de modernste technieken (slimme tools als coaching- en rapportage software, inzet van digital learning op een intuïtief deelnemersplatform en de nieuwste audiovisuele hulpmiddelen). Met behulp van deze aanpak zijn de trainers in staat om de blokkades die de juiste attitude en effectief gedrag binnen een team tegenwerken, te identificeren en deze doeltreffend weg te nemen. Binnen de coaching, van het in de training gemaakte plan van aanpak, werkt de trainer nauw samen met de direct leidinggevenden van de deelnemers. Grenzen worden hierdoor met succes blijvend verlegd. Lees meer

3. Assessments

Assessments geven met beproefde (online) testtechnieken, persoonlijke gesprekken, rollenspellen/cases, gecombineerd met onze jarenlange ervaring inzicht in hoeverre iemand geschikt is voor een functie. Lees meer

Neem nu contact op